Tuinaanleg

Tuinaanleg naar het professionele tuinontwerp

Compleet verzorgde tuinaanleg

Laat Aspar de tuinaanleg verzorgen. We werken op basis van het ontwerp dat we voor u maakten. U kunt rekenen op ervaring specialisten voor de tuin, die gaan voor niets minder dan volledige tevredenheid. We helpen het ontwerp te vertalen naar de concrete aanleg van de tuin, zodat u kunt ontspannen op een mooi terras of kunt genieten van een mooie vijverpartij. Wij zorgen dat uw tuin compleet wordt aangelegd, van tegels, beplanting, verlichting tot sproei-installatie. Indien het een nieuwbouw woning betreft zorgen wij ervoor dat wij zo vroeg mogelijk de tuin zullen aanleggen, zodat u als bewoner bij het betrekken van de woning gelijk van uw tuin kunt gaan genieten.

Ervaring met tuinaanleg

We combineren uitgebreide ervaring met tuinaanleg met het ontwerp-oog van onze tuinarchitect. Dat betekent dat we zelfs tijdens de aanleg rekening houden met afwegingen voor het ideale ontwerp. We zorgen ervoor dat we de tuin aanleggen die u in gedachten heeft, u kunt rekenen op onze ervaren groene vingers.

Geniet u van een mooie vijverpartij of vindt u vooral het overweldigende groen van belang?

Hoe lang duurt het aanleggen van een tuin?

We nemen de tijd voor het aanleveren van de materialen, de beplanting en bestrating en zorgen er vervolgens voor dat we die aan de hand van het ontwerp kunnen aanleggen. Hoelang we nodig hebben voor de aanleg van een tuin hangt daardoor sterk af van het ontwerp en de omvang. We geven u op voorhand graag persoonlijk een indicatie.

Vijvers en vijveraanleg

Wilt u een mooie vijverpartij aan laten leggen of dient er nog een groot tuinhuis bij te komen? Dit kost meer tijd dan het aanleggen van bijvoorbeeld de beplanting en bestrating in de tuin. Vandaar dat we u op voorhand graag een specifieke inschatting van de benodigde tijd opgeven. We houden dan rekening met alle werkzaamheden voor de tuinaanleg en gebruiken onze uitgebreide ervaring om aan te geven hoe lang we daar ongeveer voor nodig zullen hebben.

Tuinaanleg voorbeelden en portfolio

Voorbeelden van tuinen aangelegd door Aspar

Benieuwd hoe we er met de verschillende vormen van tuinaanleg voor zorgen dat er een mooi en stralend geheel ontstaat? We laten u graag de voorbeelden zien van een aantal tuinen die wij aanlegden. We zijn trots op de tuinaanleg die we realiseerden, waarbij wij de wensen en voorkeuren van onze klanten wisten te vertalen naar concrete plannen.

Meer weten over onze vakkundige tuinaanleg? Neem voor meer informatie contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.