Tuinontwerp

Het begin van uw droomtuin

Ontwerp van úw tuin

Een tuinontwerp is het begin van uw droomtuin. U kunt ontspannen op een mooi groot terras, genieten van verschillende soorten beplanting of langs een mooie vijver naar de achterzijde van de tuin lopen. We combineren uw wensen in een professioneel ontwerp, dat we zowel in 2D als zelfs in 3D voor u kunnen uitwerken om u een idee te geven. We vragen u specifiek naar uw voorkeuren en wensen met betrekking tot het tuinontwerp, die we combineren binnen de verschillende onderdelen voor de beplanting, bestrating en afwerking. Er ontstaat een compleet tuinontwerp, waarin we tot in de kleinste details zorgen voor een mooie tuin die volledig aan uw wensen voldoet.

Alles omvattend ontwerp

Het tuinontwerp komt van de hand van Siem Kruithof. Siem is tuinarchitect en heeft bovendien de diepgaande kennis van zowel de beplanting, bestrating als de afwerking van de tuin. Het resultaat? Een alles omvattend ontwerp voor de tuin, waarin we rekening houden met uw belangrijke wensen en voorkeuren. Na het maken van het ontwerp kunnen we u aan de hand meenemen door een virtuele versie van uw eigen tuin. Na uw akkoord gaan we concreet aan de slag met de daadwerkelijke aanleg en uiteindelijk, desgewenst, ook het onderhoud van uw tuin.

Tuinontwerp, professioneel en in 3D

Het tuinontwerp in 3D maken we zelf, we beschikken zelf over de kennis van de tuinarchitect om u aan de hand te nemen in een virtuele versie van uw eigen tuin. Dat betekent dat we de kennis en kunde van de beplanting, bestrating en afwerking kunnen combineren met een professioneel ontwerp. We schetsen de tuin en zetten die om in een virtuele versie, zodat we na uw akkoord concreet aan de slag kunnen met de daadwerkelijke aanleg en uiteindelijk desgewenst ook het onderhoud van de tuin.

Tuinontwerp is vakmanschap

Tuinontwerp in de stijl die u wenst

Het is goed mogelijk om verschillende stijlen met elkaar te combineren. Laat bijvoorbeeld een klassieke vijver aanleggen, terwijl u er bij een van de terrassen juist voor zorgt dat u geniet van modern comfort. We bespreken graag uw wensen voor de tuin en kunnen u inspireren op basis van onze uitgebreide ervaring. We combineren moderne met klassieke elementen of zorgen voor een (gedeeltelijk) landelijke uitstraling van het ontwerp. Op die manier is er altijd sprake van een uniek tuinontwerp, waarmee we ervoor zorgen dat u heerlijk kunt ontspannen in de tuin en dat het een mooi verlengstuk wordt van de rest van uw woning.

Hoe gaat Aspar te werk na goedkeuring van het ontwerp?

Na goedkeuring van het tuinontwerp kunnen we u tevens van dienst zijn met de tuinaanleg en het tuinonderhoud. We maken een ontwerp op papier en zorgen er op basis van die schets desgewenst voor dat we een 3D-ontwerp maken. Is dit volledig naar wens en wilt u de tuin door ons laten aanleggen? We maken een duidelijke planning en zorgen vervolgens voor de inkoop van de verschillende materialen.