Tuinonderhoud

Geniet onbezorgd van uw tuin

Iedere tuin heeft onderhoud nodig

Dankzij goed tuinonderhoud kunt u volop genieten van uw droomtuin.
We zorgen voor een frisse uitstraling zodat u daar gedurende alle vier de seizoenen optimaal van kunt genieten.

Iedere tuin heeft onderhoud nodig, bijvoorbeeld door tijdig te snoeien of op het moment dat u specifiek last heeft van bijvoorbeeld mollen of spinnen. We helpen ongedierte te bestrijden en zorgen er aan de andere kant voor dat de beplanting weer mooi kan uitlopen. We zorgen ervoor dat de planten en bloemen in het voorjaar mooi in bloei staan, terwijl we ze in de wintermaanden voorbereiden op de kou die eraan zal gaan komen. Indien wij vast onderhoud doen, bijvoorbeeld wekelijks, bij onze klanten, zorgen wij ervoor dat er vaste gezichten deze tuin zullen onderhouden.

Aspar is gespecialiseerd in Tuinonderhoud

Kennis van beplanting

Het tuinonderhoud vraagt om gedegen kennis van zowel de beplanting, de bestrating als de ondergrond. We houden hier al tijdens de aanleg rekening mee. Dat betekent dat we zorgen voor een mooie tuin waar u onbezorgd van kunt genieten.

Zorg voor gezonde planten

We verzorgen het tuinonderhoud voor tuinen in Het Westland en omstreken. Deze tuinen bezoeken we wekelijks om de eigenaren volledig te ontzorgen, anderen tuinen vragen om minder onderhoud. Dat betekent dat de frequentie waarmee we het tuinonderhoud voor u zullen uitvoeren sterk afhangt van het type tuin en uw specifieke wensen.

Plan voor tuinonderhoud vooruit

Benieuwd hoe uw tuinonderhoud er bij Aspar uit zal gaan zien? We kunnen u al tijdens het tuinontwerp en de tuinaanleg aangeven waar u op kunt rekenen. Heeft u de tuin al laten aanleggen en wilt u ons het onderhoud graag in handen geven? Wij stellen samen met u een onderhoudsplan op. Hierbij kunt u aangeven hoe vaak u wilt dat wij dit doen en wat daar de kosten van zijn. Het resultaat? Een prachtige tuin waar u onbezorgd van kunt genieten.

Meer weten over het tuinonderhoud door de specialisten van Aspar? We tonen u met ons portfolio graag andere tuinen die we onderhouden, zodat goed duidelijk wordt wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact op voor meer informatie.